Theta Healing Konzultáció


Személyre szabott konzultációval az alábbi élet területeken tudok neked segíteni.

- Pénz, munka, karrier, hivatás megteremtése
- Párkapcsolat, ill. bármilyen más kapcsolatban segítség
- Ha önbizalmi, önértékelési problémád van, akkor a Theta szintén nagy segítség.
- Egészségügyi problémákban is rendkívül hatékony a Theta Healing.

De ezenkívül ha az életed bármely területén megakadás van, akkor keress bátran.

A ThetaHealing konzultáció során, a te engedélyeddel hozzá tudunk férni a benned rejlő tudattalan tartalmakhoz. Megtalálhatjuk azokat a rejtett negatív hitrendszereket, berögződéseket, amelyek irányítják az életed.


Sajnos ezek a programok rendkívül negatív módon befolyásolják a tetteinket, viselkedésünket, de betegségek formájában is megjelenhetnek. Itt jön elő legtöbbször az az érzés, hogy a sorsunk biztosan meg van írva és neked ez van elrendelve.

Előfordult már benned ez az érzés?

A konzultáció során, megkeressük azokat az önkorlátozó hitrendszereket, programokat, amely az életedben a nehézségeket okozza.

A negatív programok érzelemtartalmának semlegesítése után, új pozitív mintákat töltünk be a tudatalattidba és akár azonnali változás állhat be életed bármely területén. Mindezt könnyedén, egyszerűen és fájdalommentesen.

A konzultáció során mindvégig tudatos maradsz, semmi nem történik meg a beleegyezésed nélkül. Csak akkor kapod meg az új mintákat, ha annak az elfogadására már készen állsz.

Egy ilyen találkozás alkalmával, a Teremtő erejével, a Feltétel nélküli Szeretet terében dolgozunk. A Theta Healing maximálisan biztonságos, semmiféle negatív mellékhatástól nem kell tartanod.

A konzultáció kb. 90 perces, befektetés önmagadba és az életedbe.

A díja : 8.000 Ft

A Théta Technika lehetővé teszi, hogy egy-egy kliens ne járjon vissza többször a kezelésekre, célunk, hogy minél rövidebb idő alatt elérjük a kívánt változásokat.Időpont kérés a Konzultációra

Név :
Telefonszám :
E-mail cím :
Probléma rövid leírása :