Tarot és Cigánykártya Levelező Tanfolyam


Ősidők óta foglalkoztatja az embereket, vajon mit hoz a holnap? Mi történik velem a jövő héten? Sikerülnek-e a terveim amiket meg szeretnék valósítani? A kártyából választ kaphatunk kérdéseinkre mind a múlttal, jelennel és a jövővel kapcsolatosan.

A Tarot és a Cigánykártyavető levelező tanfolyamot mindenkinek ajánlom, aki szeretné tudni mi van a sorsában, és hogy mivel tudná az életét jobb irányba befolyásolni. Sorsunkat mi magunk alakítjuk.Mindenki szabad akarattal rendelkezik, és saját maga dönti el, hogy melyik utat választja. A sorselemzés segítséget nyújt ahhoz, hogy egy kicsit tisztábban láthassuk, hogy mi lehet döntéseink eredménye.

Mire számíthatunk, mit kerüljünk el,miben javítsunk, hogy egy teljesebb és szebb életet élhessünk.

A kártyavető tanfolyamok elvégzése után képes leszel feltárni a sorsodban rejlő lehetőségeket.


Rákérdezhetsz konkrétan egy eseményre, melynek bekövetkeztére vársz, vagy éppen olyasmire, amitől tartasz.

Használhatod Párkapcsolati, Szerelmi, Egészségügyi, és Karrierrel kapcsolatos elemzésekre.

A levelező tanfolyam 10 e-mailben küldött tananyagból áll és mindig átbeszéljük az előző anyagban tanultakat!A Kártyavető Tanfolyam Tematikája

Az intuíció fog segítséget nyújtani a kártyalapok szimbolikájának értelmezésében, a teljes megértéséhez viszont elengedhetetlen az egyes kártyalapok pontos ismerete. Tanfolyamunkon megismerheted a Cigány és a Tarot kártya rendszerét, felépítését és szimbolikáját, az egyes kártyalapok titokzatos jelentését, és a kirakási módszereket. Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

A 10 részes Cigány és Tarot kártya levelező tanfolyamot egyszerre lehet elvégezni, és az ára összesen csak : 29.900 Ft

A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal indul!

Az ár tartalmazza a Cigány és Tarot kártyacsomag árát és az áfát.

A tanfolyam elvégzéséről oklevelet adok!Jelentkezés a Kártyavető Tanfolyamra

Név :
E-mail cím :
Telefonszám :
Megjegyzés, kérés :