Online 3 az 1-ben Sorselemző Tanfolyam Csomag


Tarot Kártyavető - Cigány Kártyavető - Számmisztika

Ősidők óta foglalkoztatja az embereket, vajon mit hoz a holnap? Mi történik velem a jövő héten? Sikerülnek-e a terveim amiket meg szeretnék valósítani? A kártyából választ kaphatunk kérdéseinkre mind a múlttal, jelennel és a jövővel kapcsolatosan.

A Tarot és a Cigánykártyavető levelező tanfolyamot mindenkinek ajánlom, aki szeretné tudni mi van a sorsában, és hogy mivel tudná az életét jobb irányba befolyásolni. Sorsunkat mi magunk alakítjuk.Mindenki szabad akarattal rendelkezik, és saját maga dönti el, hogy melyik utat választja. A sorselemzés segítséget nyújt ahhoz, hogy egy kicsit tisztábban láthassuk, hogy mi lehet döntéseink eredménye.

Mire számíthatunk, mit kerüljünk el,miben javítsunk, hogy egy teljesebb és szebb életet élhessünk.

A kártyavető tanfolyamok elvégzése után képes leszel feltárni a sorsodban rejlő lehetőségeket.

Rákérdezhetsz konkrétan egy eseményre, melynek bekövetkeztére vársz, vagy éppen olyasmire, amitől tartasz.


Használhatod Párkapcsolati, Szerelmi, Egészségügyi, és Karrierrel kapcsolatos elemzésekre.

A levelező tanfolyam 10 e-mailben küldött tananyagból áll és mindig átbeszéljük az előző anyagban tanultakat!


Számmisztika Tanfolyam

A számmisztika az önismerete eszköze. Sok ember nem találja helyét a világban, élete boldogtalan. Hivatása, munkája és az emberi kapcsolatai problémásak. Nem talál saját útjára, más szerepet akar játszani, mint ami valójában saját maga. Az ilyen emberek válnak beteggé, boldogtalanná.

Életünk során gyakran ismétlődnek kellemes és kellemetlen helyzetek. Egyszer padlón vagyunk, máskor meg szárnyalunk.
Ha tanulunk hibáinkból és felhasználjuk tapasztalatainkat, akkor egyre bölcsebb döntéseket hozunk és helyesen cselekszünk.

Mi ebben segíthetünk neked, hogy megtudd, hogy mik az erősségeid és a hiányosságaid. Mik az életfeladataid és mi a hivatásod. Kiderítheted, hogy milyen munka, milyen lakóhely van összhangba veled, ki illik melléd társnak és ki nem.

A születési dátumod és a neved alapján megkaphatod kérdéseidre a válaszokat. Bepillantást nyersz a felszín alá, meglátod, hogy milyen feladatokat hoztál előző életeidből és milyen segítséget kaphatsz ahhoz, hogy megoldd azokat.

A levelező tanfolyam 6 tananyagból áll és mindig mielőtt továbbhaladnánk, előtte tartunk egy internetes konzultációt.A Kártyavető Tanfolyam Tematikája

Az intuíció fog segítséget nyújtani a kártyalapok szimbolikájának értelmezésében, a teljes megértéséhez viszont elengedhetetlen az egyes kártyalapok pontos ismerete. Tanfolyamunkon megismerheted a Cigány és a Tarot kártya rendszerét, felépítését és szimbolikáját, az egyes kártyalapok titokzatos jelentését, és a kirakási módszereket. Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

A 10 részes Cigány, Tarot kártya és Számmisztika levelező tanfolyamot egyszerre lehet elvégezni, az ára összesen : 63.600 Ft

A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal indul!

Az ár tartalmazza a Cigány és Tarot kártyacsomag árát és az áfát.

A tanfolyam elvégzéséről e-mailben küldött oklevelet adok!Jelentkezés a Kártyavető Tanfolyamra

Név :
E-mail cím :
Telefonszám :
Megjegyzés, kérés :