R.A.I. Aktív Szellemgyógyászat


F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa "aktív szellemgyógyászatnak" nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe. A tanuló így lépésről lépésre jut el oda, hogy gyors segítséget nyújthasson akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújtson a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal.

Az AROLO TIFAR-ral összekapcsolva például a páciensnek két úton segíthetünk: egyfelől a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.Aktív Szellemgyógyászat I. Tanfolyam


A tanfolyamon megismerkedsz az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó lesz az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről.


Tisztázódnak olyan fontos ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt érintik. Ilyenek például a csakrák, kundalini erő vagy a harmadik szem.


Gyakorlás során elsajátítod az aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhetsz.

A tanfolyam díja : 13.500 Ft

Előfeltétele : Nincs

A következő tanfolyami időpont Budapesten : 2019. Május 11. Szombat
Aktív Szellemgyógyászat Tanfolyam II.

A tanfolyamon megismered az önkezelés lehetőségeit, technikáit; megtanulod, hogyan lehet távdiagnózist készíteni, és elsajátítod a távkezelés módszereit. Szó lesz a színek, kristályok hatásairól, alkalmazhatóságairól. A beavatással egy szellemi segítő kerül melléd, aki segítséget tud nyújtani a gyógyításnál, és aki ezután mindig melletted marad, hogy támogasson és utat mutasson neked, elősegítve fejlődésedet.

A tanfolyam díja : 13.500 Ft

Előfeltétele : Aktív Szellemgyógyászat I.

A következő tanfolyami időpont Budapesten : 2019. Május.25. SzombatTájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A kezelések és a spirituális gyógyító tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.