Metamorf masszázs tanfolyam


Gyógyíts gyengéd érintésekkel, Metamorf masszázs terápiával!

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk. Gyengéd gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.

Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Használata teljesen veszélytelen, bárkin alkalmazható bátran ajánlom.Metamorfózis: görög szó, átalakulást, átváltozást jelent


A tanfolyam elvégzésével egy nagyon megbízható és hatékony lelki blokkoldó technika birtokába jutsz! Felszabadítja, megszabadítja a lelket és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb élet elérésére.

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást.

Igazából nem is masszázs, hanem egy nagyon finom érintéses technika a lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon.Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

Rendszeresen végezve segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a negatív gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni.Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk. Megnő a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.

A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendeződnek, mint pl. a gyomorfekély, a tick, a rendszeres végtaggörcsök, kedvezően hat a cukorbetegségre, allergiára, migrénre, depresszióra, szívritmus zavarra, vérnyomás problémákra, izzadásra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek az emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás.

Következő tanfolyami időpont : 2017. November 11. Szombat

A tanfolyam helyszíne : Budapest Zugló (A pontos címet jelentkezés után küldjük el)

A tanfolyam díja : 15.000 Ft

A tanfolyamot tartja : Rezi Ildikó Spirituális tanácsadó