R.A.I. Angyal I. Tanfolyam


Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni. Volt idő, amikor könyvek sokaságát írták róluk, de olyan kor is akadt, amikor az emberek ostobaságnak tartották az angyalok létezését és mindent elkövettek, hogy ezt tudatukból kiirtsák. Úgy ahogy megmaradt néhány főangyal visszafogott tisztelete, és a gyermekekre vigyázó őrangyalok képe.

Új fejezetet jelentett, amikor F.E. Eckard Strohm 1989-ben megjelentette Atlantisz Angyalai című könyvét.

Nem szívesen nyúltunk hozzá a könyvesboltok polcain, mikor végre magyarul is kiadták. Aztán egyre ismertebbé lett a könyv, sőt gyakorlattá vált életünkben a benne felkínált lehetőségek mindennapos használata.


Megértettük, hogy a teremtéssel együtt ők is részei lettek a világnak. Megszerettük őket. Megtapasztaltuk, hogy a fizikai jelenségek mögött ott van egy, vagy egy egész angyal sereg. Nap-, Föld-, Víz-, Levego angyala, s még sorolhatnám a sort szinte vég nélkül. A könyvből megtudhattuk, hogy Atlantiszon milyen rituálékkal hívták segítségül őket, mennyire részei voltak az akkori életnek.

Megtudtuk azt is, hogy a Krisztus korabeli Esszénusok szintén mindennap az Angyalok segítségét kérték, amit aztán meg is kaptak. Kiderült, hogy szeretik ha mi is segítségül hívjuk őket, hiszen feladatuk az emberek segítése, akár tudomásul vesszük őket akár nem. A könyvben leírtak alapján mi magunk is hívhatjuk őket , de megkönnyíti a munkánkat, ha a R.A.I. által kiképzett oktatók segítségével sajátítjuk el az angyalkommunikáció művészetét.Angyal 1. - Július 6. Szombat

A R.A.I. szervezet tanfolyamán megtudod, kik az angyalok, megtapasztalod a lényüket, energiájukat. Biztos te is ismersz gyermekkorodból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük!

Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, a harmónia megtalálásban, stb.

A tanfolyamon az ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítod, hogyan készülhetsz fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheted fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhetsz az angyalok világába.

Tapasztalatot szerezhetsz tudatosan felépített meditációk által, melyek segítenek megtisztítani a negatív érzéséktől és gondolatoktól.

A nap fénypontja az Angyalkérés rituálé, ahol egy szertartás keretében kérhetsz az angyaloktól segítséget az Életed bármely területére. (Párkapcsolat, Anyagiak, Karrier, Siker, Egészség, Harmónia, Spirituális fejlődés, Védelem, stb)

A tanfolyam díja : 13.500 Ft

Előfeltétele : Nincs

A következő tanfolyami időpont Budapesten : 2019. Július 6. Szombat
R.A.I. Angyal II. Tanfolyam

Még további tapasztalatot szerezhetnek a tanulók a tudatosan felépített meditációk által. Megélik azt, hogy az őrangyalok mindig az oldalunkon állnak, és segítenek bennünket életfeladatunk megtalálásában és megoldásában. Segítséget adnak abban, hogy megértsük a bennünket ért szenvedések értelmét. Különböző technikákkal még kiegészül az angyalhívások lehetősége.

A tanfolyam díja : 21.500 Ft. Előfeltétele : Angyal I.

Az Angyal II.-es tanfolyamokat a R.A.I. központ megbízásából Dr. Regéczy Zsolt és Borbély János tartja.Angyalterápia - Gyógyítás Angyalokkal

Ezen a napon is még jobban mélyítjük az Angyalokkal való kapcsolatunkat, olyan hétköznapokon is jól használható technikákat tanulunk, amelyekkel Angyalokkal dolgozunk, Angyalokat kérünk fel a gyógyításra, védelemre, bármilyen ügy megsegítésére.

Megtanuljuk értelmezni az Angyali jeleket és követni az égi útmutatásokat.
Megismerkedünk az Arkangyalokkal, tudni fogod, hogy milyen ügyben, melyik Arkangyal segítségét kérheted.

Készítünk Mihály Kristályt, amelyet ha magadnál tartasz, akkor Mihály Arkangyal védelmét és támogatását fogod érezni az életed minden területén.

A tanfolyam díja : 14.000 Ft

Előfeltétele : Nincs

A következő tanfolyami időpont Budapesten : 2019. Július 20. Szombat